איך מכינים קצפת?האם אפשר להכין קצפת בלי מיקסר? עד כמה חשובים אחוזי השומן של השמנת המתוקה? מה עדיף - סוכר או אבקת סוכר? ומתי משתמשים באינסטנט פודינג וניל? כל מה שצריך לדעת בשביל הקצפת הכי יציבה וטובה פעם אחר פעם
מערכת mako אוכל
| mako
| פורסם 06/06/23 07:00
צילום: small1, ShutterStock
|
כל הטיפים לקצפת מושלמת:
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את השמנת המתוקה והסוכר או אבקת הסוכר. 2 מתחילים להקציף במהירות איטית (כדי שהתערובת לא תשפריץ) ולאט לאט מעלים את המהירות. 3 מקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה ולא יותר. במיקסר רציני זה ייקח כדקה, במיקסר יד קצת יותר (אם תמשיכו להקציף הקצפת תתפרק ובסופו של דבר תיפרד לחמאה ונוזל). ** איך יודעים שהקצפת יציבה? מרימים את המטרפה או את וו ההקצפה. אם הקצפת נשארת יציבה ולא מטפטפת או נוזלת - היא מוכנה. המהדרין הופכים את הקערה כדי לוודא שתכולתה יציבה מכדי להישפך. זהו? יש קצפת? הנה כמה מהמתכונים שאתם יכולים להכין איתה: טורט עם אננס וקצפת כמו כשהיינו ילדים בתיאבון! |