1 מערבבים את הקמח והמלח, ומוסיפים את המים בהדרגה. תוך כדי לשים את הבצק למרקם דביק אך גמיש.
2 מעבדים ביד כמה דקות, שופכים על הבצק חצי כוס שמן, מכסים ונותנים לו לנוח שעה.
3 קורצים 25 עיגולים ולשים אותם על משטח משומן. אפשר להשתמש בשמן שנותר בקערה (רצוי לעבוד קרוב לגז, כי תכף פותחים אותם ומתחילים לטגן). נותנים לעיגולים לנוח עוד כחצי שעה.
4 מכינים צלוחית קטנה עם שמן. טובלים את הידיים ומשמנים את השיש לפני עבודה על כל עיגול. פותחים כל עיגול עם הידיים לעלה דק דק.
5 מטגנים על מחבת גדולה עד שמזהיב, והופכים.
6 עורמים את המופלטות המוכנות בצלחת אחת על גבי השנייה.
7 מצננים כחמש דקות, ומורחים חמאה ודבש.
>> רוצים עוד? בואו לבקר בבלוג של הלוחשת לאוכל