1 מוציאים את הנתחים לפחות חצי שעה לפני הצלייה מהמקרר.
2 מכינים את הקולרבי: חוצים כל קולרבי לרוחב ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד שהם מתרככים (ניתן גם לשים במיקרוגל ולחמם בעוצמה גבוהה 7-8 דקות).
3 מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הקולרבי עד שמשחימים משני הצדדים. מוסיפים את האורגנו ומכבים את האש. מתבלים במלח ופלפל.
4 מחממים מחבת כבדה, מתבלים את נתחי הבשר ומורחים אותם בשמן זית.
מיני סטייק שפיץ שייטל, קולורבי צלוי וסלט | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
5 מטגנים את הנתחים כ-2 דקות מכל צד, מעבירים לצלחת ונותנים לנתחים לנוח 2-3 דקות.
6 בזמן שהנתחים נחים, טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר ומערבבים את כל חומרי הסלט.
7 מגישים לכל סועד סטייק, שני חצאי קולרבי צלוי וסלט. מזלפים מהרוטב ומפזרים צנוברים.
איפה תמצאו בשר ישראלי טרי?