1 מכינים את הרוטב: שמים את הקורנפלור ושתי כפות רוטב סויה בסיר קטן. מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים ומוסיפים את שאר רוטב הסויה וכל שאר המצרכים. מבשלים על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומוסיפים עוד סויה או סילאן לפי הטעם.
2 מכינים את המוקפץ: מחממים היטב שמן במחבת רחבה. מכניסים פנימה את פרוסות הבקר ונותנים להן להזהיב על להבה גבוהה כ-2-3 דקות עד שהן מבושלות כמעט לחלוטין. מערבבים מעט ומוציאים לצלחת.
3 מוסיפים מעט שמן לסיר ומכניסים את השום, הג'ינג'ר והחלק הלבן של הבצל הירוק. מקפיצים יחד חצי דקה. מוסיפים את הפטריות ומעט מים ומקפיצים מעל להבה גבוהה כ-3-4 דקות עד שהפטריות מתרככות.
4 מחזירים חזרה פנימה את הבשר, ומוסיפים את אטריות האורז וחצי מכמות הרוטב. מערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף הכל. טועמים, מוסיפים עוד רוטב אם צריך, ולפני הערבוב האחרון מוסיפים את מרבית הבצל הירוק שנשאר. מגישים עם מעט שומשום מעל ולפני ההגשה מפזרים מעל הכל את שארית הבצל הירוק.
>> לעוד מתכוני בשר
>> למתכונים נוספים לחצו כאן
>> לעמוד הפיייסבוק של מועצת הבקר