1 מערבבים את קוביות הבשר (כל נתח בנפרד) עם הבהרט, המלח והפלפל ומניחים בצד.
2 העגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו, מערבבים את כל החומרים בתבנית התנור וצולים כחצי שעה, עד שהעגבניות משחימות.
3 מכינים את הטחינה: טורפים בקערה גדולה את הטחינה עם מיץ וקליפת הלימון. מוסיפים מים בהדרגה ותוך כדי טריפה עד לקבלת המרקם הרצוי. ממליחים ומערבבים שוב.
4 מחממים את שומן הלב במחבת כבדה עד שהוא נמס ומטגנים את הבצלים עד השחמה. מוציאים ומחזירים את השומן למחבת.
5 מחממים את המחבת היטב, מוסיפים את נתחי הלב ומטגנים כדקה. מוציאים.
6 מחממים את המחבת שוב ומטגנים את הכבדים כדקה. מוציאים.
7 מחממים את המחבת שוב ומטגנים את הסקירט כדקה. מוציאים.
8 מחזירים את הבצלים ונתחי הבשר למחבת יחד עם הכוסברה וקליפת הלימון. כשנוזלי הצלייה רותחים מכבים את האש.
9 להגשה: מורחים בתחתית כל צלחת טחינה, שופכים את המעורב עם מעט מנוזלי הצלייה, מפזרים שקדים, כוסברה ועגבניות צלויות ומזלפים שמן זית.
איפה תמצאו בשר ישראלי טרי?