מצרכים:
1/2 קילו נתח כף
לראב התבלינים:
2 כפות דבש
2 כפות חרדל
2 כפות רוטב סויה
1 כפית שום גבישי
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
לממרחים:
טחינה העשויה מחצי כוס טחינה , 1 מיץ מלימון שלם , 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 שיני שום כתוש, כפית מלח ומים עד לסמיכות.
לממרח הפלפלים : טוחנים יחד 3 גמבות אדומות קלויות וקלופות עם 3 שיני שום, 3 כפות שמן זית, כפית מלח וכף חומץ.
לפסטו טוחנים יחד: טוחנים יחד: כוס פטרוזיליה, כוס בזיליקום, 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן ו- 100 גרם צנוברים.
אופן ההכנה:
פורסים את הנתח לקוביות רצועות קטנות ומערבבים בראב התבלינים ,מחממים מחבת כבדה או לפאנצ'ה וצולים כ- 5 דקות תוך כדי הפיכה של הנתחים הזמן הצלייה.
מגישים לצד 3 המטבלים וטובלים עם קיסם עץ או כלי המתאים לפונדו.