הכמות - 4 מנות
המצרכים:
2 דגי בורי שלמים במשקל 750 גרם ליחידה
4 כפות ממרח לימון כבוש
4 לימונים
8 שיני שום
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח גס
8 ענפי טימין
1/2 כוס יין לבן
אופן ההכנה:
1. למלא את בטן הדג בענפי טימין ושן שום אחת קצוצה.
2. למרוח את דגי הבורי בממרח הלימון כבוש. להניח את הדגים בתבנית אפייה וביניהם את חצאי לימון ושיני השום.
3. לטפטף שמן זית על הדגים, פלפל שחור ומלח גס. ליצוק לתחתית התבנית את היין הלבן.
4. לאפות בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. בהגשה לגרד גרידת לימון מעל הדגים.