1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מכינים את תערובת התבלינים: קולים את התבלינים השלמים במחבת יבשה וטוחנים במטחנת תבלינים. מסננים, מוסיפים את הכורכום ומערבבים.
3 מכינים את הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ומתקנים תיבול לפי הטעם.
4 בצל מקורמל: מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצל והסוכר ומטגנים עד לריכוך מלא. מוסיפים פלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול.
5 הרכבת המנה: משמנים מעט את הדגים ומצפים בתערובת התבלינים.
6 מלהיטים מחבת פסים עם מעט שמן וחורכים מעט את הפילטים. מעבירים לתבנית אפייה.
7 מערבבים בקערה 10 כפות טחינה עם 5 כפות בצל מקורמל, ויוצקים על הדגים.
8 מכניסים לתנור ל-7 דקות. מגישים עם סלט חרפרף.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?