לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית, ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
2 יוצרים קציצות מהתערובת.
3 מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות יפה.
4 מגישים עם טחינה ועגבנייה סחוטה, ועוד קצת שומשום אם רוצים.
>> עוד על דגים ישראליים טריים
* אפשר לבשל את הקציצות, לאחר הטיגון, ברוטב עגבניות, רוטב לימון או כל רוטב חמצמץ אחר למשך 15-20 דקות.
פתח הכל סגור הכל