קציצות קרפיון עם טחינהגם לכם המילה "קרפיון" ישר מקפיצה לראש גפילטע פיש? אז איזה מזל שיש לנו את עומר מילר, שיפתח בפנינו עולם קרפיוני חדש וטוב, שאין בו שום דבר מתקתק או אפור אלא רק קציצות נהדרות עם זילוף טוב של טחינה |
המצרכים (12 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים למעט שמן הזית, ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2 יוצרים קציצות מהתערובת. 3 מחממים מחבת עם כמות נדיבה של שמן זית ומטגנים את הקציצות כ-2 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות יפה. 4 מגישים עם טחינה ועגבנייה סחוטה, ועוד קצת שומשום אם רוצים. * אפשר לבשל את הקציצות, לאחר הטיגון, ברוטב עגבניות, רוטב לימון או כל רוטב חמצמץ אחר למשך 15-20 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|