1 פורסים את הדג לפרוסות יפות של סשימי.
2 מכינים שמן בזיליקום: שוטפים את הבזיליקום ומייבשים היטב. מחממים בסיר 2 כוסות שמן עד שהשמן חם מאוד. מטגנים את הבזיליקום בשמן עד לקבלת צ'יפס (בערך דקה), מוציאים לנייר סופג ומצננים.
3 מעבירים את הצ'יפס לבלנדר וטוחנים עם 4 כפות שמן נקיות (לא מסיר הטיגון). מסננים את השמן שנוצר דרך חיתול בד.
4 מגררים את שורש הפטרוזיליה בפומפייה גסה.
5 צלחות: בוזקים משמן הבזיליקום על צלחת, מסדרים מעל את פרוסות הדג ומפזרים מבקבוקוני הפינגר ליים. מפזרים מלח אטלנטי מעל הכל ואת השורש המגורד בין לבין.
6 שמים נגיעות מהיוגורט בין חתיכות הדג ומעל הכל מפזרים צ'יפס קוקוס.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.