1 מתחילים עם הקראסט: טוחנים את אגוזי המלך והשקדים היטב במעבד מזון עם מלח ופלפל.
2 הדגים: מחממים 2 כפות שמן זית במחבת. טובלים את הדגים בקראסט תוך כדי הידוק. מטגנים כ-2 וחצי דקות על הצד של העור (תלוי בגודל הדג). הופכים ומטגנים עוד 2 וחצי דקות מהצד השני. מוציאים לצלחת מרופדת נייר אפייה.
3 מחממים את שאר שמן הזית בסוטאז'. מוסיפים את הכרישה ומטגנים מעט עד שהיא מתרככת וקצת מזהיבה.
4 מוסיפים את רכז העגבניות, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הצלפים, הזיתים, המלח והפלפל ומחזירים את הדג, הפעם כשהעור פונה למעלה. מבשלים יחד 2-3 דקות.
5 להגשה: מסדרים את הדג על צלחת ושופכים עליו מהרוטב. מקשטים בנענע ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?