1 מנקים את הדגים היטב ושוטפים במים קרירים.
2 מרפדים תחתית של סיר אידוי בעלי כרוב ומחוררים אותם חורים רבים באמצעות סכין חדה. מניחים מעל את הדגים עם העור כלפי מטה. מניחים מסביב כוסברה, נענע, פלפל צ'ילי חתוך ורצועות ג'ינג'ר. מכסים ומניחים בצד (עדיין לא מתחילים בתהליך האידוי).
3 מרתיחים בינתיים שני סירים עם מים.
4 מקלפים וחותכים לקוביות קטנות את המרכיבים לקרם. מבשלים את תפוח האדמה, הארטישוקים והסלק במים רותחים עד שהסלק רך.
5 חותכים לקוביות קטנות מאוד את כל רכיבי הסלסה. פלפלים חריפים שמים לפי מידת החריפות הרצויה.
6 מתבלים במעט רוטב סויה, מעט שמן צ'ילי ומעט שמן שומשום, מוסיפים המון ליים, מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
7 בסיר השני עם המים הרותחים שמים חתיכות ג'ינג'ר, חופן נענע וחופן כוסברה. שופכים פנימה שלוש כפות רוטב סויה וכף שמן זית.
8 מערבבים סויה, ליים, מעט שמן צ'ילי, מעט מאוד מלח, פלפל שחור ומעט שמן שומשום, קוצצים פנימה מעט ג'ינגר טרי. מערבבים היטב ומורחים כמות קטנה בעדינות על הדגים. חוזרים על פעולה זאת פעם נוספת באמצע האידוי.
9 מתחילים באידוי: מניחים סיר עם מים רותחים ומעליו את סלסלת האידוי עם הדג. זמן ההכנה נע בין 10 ל-20 דקות ותלוי בעובי הדג. האידוי חייב להתבצע על אש בינונית.
10 מעבדים בממחה יד את מרכיבי הקרם עד שנוצר קרם אחיד וחלק בצבע ורוד עמוק. מתבלים במלח, פלפל, ליים, שמן זית ושמנת מתוקה לפי הטעם.
11 מסדרים על צלחת את הדגים עם הסלסה מעליהם, ולצידם כמות מעטה של הקרם הוורוד. אפשר להגיש את הדגים עם העשבים המאודים אך את עלי הכרוב מומלץ לא לאכול.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
היכן תוכלו לקנות דגים טריים?