קציצות דגים ברוטב חריימהמנה מופלאה בטעמיה ובמרקמה, שאפשר בכיף לנגב עם פיתה עד סוף הסיר. וזה מיכל אנסקי אמרה, לא אנחנו
ליאור אוחיון
| מאסטר שף
| פורסם 05/09/19 14:01
![]()
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
|
המצרכים :לקציצות:
לרוטב חריימה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 הקציצות: לשים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מקבבים וצולים במחבת עם מעט שמן עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים. 2 הרוטב: מטגנים את הגמבה והפלפל החריף עד שהם צרובים יפה. מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים את התבלינים ואז את רסק העגבניות והסוכר. נותנים לרסק להשחים ממש ורק אז מוסיפים מים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך ומתקנים תיבול. 3 מכניסים את הקציצות לרוטב, מבשלים כמה דקות ומכבים את האש. 4 חותכים את הטורטיות לרבעים ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. 5 קוצצים את הכוסברה דק ומפזרים מעל מחבת החריימה. מגישים עם הטורטיות. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|