אמנון פריך עם רוטב חמאה ועשבי תיבוללטגן פילה של דג ישראלי טרי בביצה ופירורי פנקו מתובלים זה תמיד טוב. להוסיף לכל היופי הזה רוטב של חמאה והרבה הרבה עשבים - זה כבר טוב שבעתיים
רותי רוסו
| mako אוכל
| פורסם 28/01/20 07:10
![]()
וידאו AVI: מבשלים עם קשת, קשת 12
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מתבלים את פירורי הפנקו במלח ופלפל. 2 מקמחים את הדג משני הצדדים, טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הפנקו המתובלים. 3 מחממים מחבת עם שכבה יפה של שמן ומטגנים את הדג מהצד של העור. הופכים ומטגנים מהצד השני. מוציאים לנייר סופג. 4 מחממים בסיר קטן את החמאה עד שהיא נמסה. 5 קוצצים את כל העשבים ביחד עם השום והצ'ילי ומוסיפים לחמאה. 6 מגררים פנימה הרבה קליפת לימון. 7 מסדרים את הדג על צלחת ויוצקים עליו את החמאה עם התבלינים. איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|