1 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק.
2 מייבשים היטב את הפילטים בעזרת מגבות נייר.
3 שמים את הקמח בצלחת שטוחה, ובקערה נפרדת טורפים את הביצים יחד עם המלח והפפריקה.
4 מצפים את הפילטים בקמח מכל הכיוונים, מנערים מעט כדי להיפטר מעודפי קמח וטובלים בתערובת הביצים.
5 מטגנים 2-3 פילטים בכל פעם (לפי רוחב המחבת), 2-3 דקות מכל צד, עד שהבלילה מזהיבה והדג עשוי לחלוטין. מוציאים לנייר סופג ומטגנים את שאר הדגים.
6 מגישים מיד עם פלח לימון, פטרוזיליה טרייה ורטבים שאוהבים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?