1 ממיסים את הקארי האדום בסיר עם שמן על אש נמוכה.
2 מוסיפים את פרוסות הדג ומערבבים 7-8 דקות.
3 מוסיפים את הקפיר ליים ותוך כדי ערבוב מוסיפים כ-200 מ"ל של חלב קוקוס. ומבשלים 8-10 דקות (תמיד על אש נמוכה). מוסיפים את נצרי הבמבוק, מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות.
4 מוסיפים את הכמות שנותרה מחלב הקוקוס, את הלוביה ואת הפטריות, ומבשלים כרבע שעה עד 20 דקות על אש נמוכה. תוך כדי הבישול מוסיפים את הסוכר והמלח ומאזנים את הטעמים.
5 חצי דקה לפני הגשה מוסיפים את עלי הבזיליקום.
* מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?