מצרכים:
למילוי:
4 פילטים של דג אמנון ישראלי טרי בלי עור, קוצצים עם סכין למרקם גס מעט
1 בצל סגול קצוץ דק
חופן כוסברה קצוצה דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 פלפל צילי קצוץ דק
1 פלפל חריף קצוץ דק
כפית פלפל לבן
כפית מלח
כפית כמון
גרידת לימון
מעט שמן זית
מערבבים הכל ושמים בשק זילוף
לדבק לסיגר:
2 כפות קמח ומעט מים.
מערבבים לקבלת מרקם חלק ודביק
אופן ההכנה:
1. לוקחים עלה סיגר וחותכים לרוחב, כאשר החלק השטוח מופנה כלפי הגוף שלנו
2. מזלפים מילוי לכל הרוחבֿ
3. מקפלים כל צד ומתחילים לגלגל תוך כדי הידוק
4. רגע לפני הסוף שמים מעט מהדבק ומהדקים
טיפ: את הסיגר כדאי לשים תמיד עם התפר כלפי מטה, גם בטיגון וגם אם רוצים להקפיא.
5. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק כ-7 דקות, עד לקבלת צבע שחום ומרקם קריספי
6. מגישים עם טחינה, עמבה, תטבילה ואריסה
בתאבון!