המצרכים:
2 דגי פורל טריים
מעט קמח לקימוח
מלח ופלפל
40 גרם חמאה לטיגון
כף צלפים במלח, שטופים
עוד 40 גרם חמאה
מיץ מלימון אחד
מלח, פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1. מערבבים קמח, מלח ופלפל. חורצים בכל צד של הדג כחמישה חריצים, מצפים בתערובת הקמח.
2. מחממים חמאה על המחבת ומטגנים בה את הדגים כ3-4 דקות מכל צד.
3 סוחטים את הלימון פנימה ומבשלים עוד דקה.
4. מעבירים לצלחת בזמן הזה קולפים את האספרגוס. מבשלים במי מלח רותחים 3-4 דקות ומסננים. מניחים ליד הפורלים.
לרוטב:
5. ממיסים חמאה וצלפים במחבת וכשהיא מבעבעת, יוצקים פנימה מיץ לימון, מלח ופלפל לדקה נוספת.
6. יוצקים על הדגים והאספרגוס, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.