Source: Why Putting a Mason Jar Over a Stick of Butter is Our New Favorite Food Hack by TipHero on Rumble
זו כנראה הסיטואציה הכי מעצבנת בעולם, ועוד יותר מעצבן שהיא תלויה רק בנו. אם היינו זוכרים להוציא את החמאה מהמקרר בזמן - זה לא היה קורה, אבל אנחנו לא זוכרים. ואז אנחנו עומדים עם פרוסת חלה ביד אחת וסכין מריחה ביד השנייה ומתפתים לנסות. החמאה הקרה נשארת גוש בלתי ניתן לפיצוח והלחם נקרע ומתפורר.
כל המשבר החמאה הזה הופך כמובן למתסכל עוד יותר כשאנחנו מכינים עוגיות; במתכון כתוב בבירור "חמאה בטמפרטורת החדר", אבל אנחנו שוכחים, ולרוב אנחנו מרככים אותה במיקרו אבל אז היא חצי-נמסה והבצק פשוט לא יוצא אותו דבר. אז הנה טיפ קטן וחמוד שאשכרה עובד ולא דורש מכם כמעט כלום: פשוט לוקחים צנצנת זכוכית או כוס גדולה מספיק, ממלאים במים רותחים, מרוקנים ומניחים הפוכה מעל החמאה הקרה. הסאונה הקטנה שתיווצר שם תרכך את החמאה בצורה אחידה תוך דקה פחות או יותר. השפית של TIP HERO ניסתה בעצמה והכריזה שהיא תשתמש בשיטה הזו שוב ושוב, אז מה נגיד אנחנו? בהצלחה!