כמה שאנחנו אוהבים בראוניז - וככל שחותכים אותם יותר גדולים - האהבה שלנו אליהם רק גדלה. אז קבלו את אלה, שמשלבים שוקולד עם כדורים שמנמנים של חמאת בוטנים. אם להיפרד מחופש, אז רק ככה.
>> למתכון: בראוניז שוקולד עם כדורוני חמאת בוטנים
ואם כבר השילוב החלומי של שוקולד וחמאת בוטנים, הנה דרך להכין בבית ריסז קאפס. כן, במקום ללכת לקנות אותם בסופר אפשר להכין אותם לבד בבית, וככה גם זוללים כמות הרבה יותר גדולה. כמה גדולה? בין 15-20 ריסז קאפס ביתיים.
אי אפשר שחיתות בלי עוגיות שוקולד צ'יפס עם טוויסט. אז הנה שלנו: לא רק שוקולד מעל כל עוגייה, אלא גם ליבת ממרח שוקולד בתוך כל אחת מהן, שנוזלת לתוך הפה עם כל ביס.
>> למתכון: עוגיות שוקולד צ'אנקס במילוי שוקולד
שוקולד בקלתית, מלית של פאדג', שוקולד בקצפת ומעל הכל גם גילופים של שוקולד. אם אתם לא אוהבים שוקולד, זאת אולי לא העוגה שלכם, אבל בואו נראה מישהו מסרב לה.
זאת כבר לחלוטין העונה שאפשר להתחיל בה עם שגעון הקרמבו. וכאן מדובר לא סתם בקרמבו, אלא קרמבו משודרג ומושחת עם מסקרפונה-קפה, ציפוי דאבל שוקולד ועוגייה חמאתית בתחתית.
כשמדברים על קינוחים דביקים בקטע הכי טוב שיכול להיות, מדברים על זה: עוגת שוקולד ספוגה ברוטב קרמל חם מעוטרת בפקאנים. חתיכת קינוח.
>> למתכון: עוגת שוקולד עם קרמל ופקאן
יש גלידה מפנקת יותר מקוקילידה? בקושי. אז תראו את העוגה המרהיבה הזאת, שהיא בעצם מגדל קוקילידה. כן, זה לוקח זמן ודורש השקעה, אבל זה יהיה שווה את זה.
ועוד גרסה מוגדלת לקינוח שרגילים לאכול אחד ממנו (בימים רגועים), עוגת רוגלך. כן, אנחנ במצב רוח מושחת, ובא לנו לאכול קינוחי ענק עם כמה שיותר אלמנטים מפנקים. זה לא הזמן לספור קלוריות.
>> למתכון: עוגת רוגלך במילוי לוטוס