לרוב אנחנו נמליץ על הכנת טוסט על מחבת, גרילד צ'יז מה שנקרא. עם קצת הפעלת לחץ חיצוני, חמאה מבחוץ וכולי. אבל בשביל הטוסט המסויים הזה עדיף להשתמש בטוסטר לחיץ, אפילו בענתיקה של טוסטר משולשים. נקודה חשובה שיש להבהיר לפני שאתם גוללים למטה ונהיים רעבים: הטריק הזה אינו דיאטטי בשום צורה.
ועכשיו נתחיל מהתחלה: את טוסט המדובר גילינו בזכות ג'ורג' ג'ורג'יבסקי, שמתפעל חשבון עם למעלה ממאה וחמישים אלף עוקבים, בו הוא משתף מתכונים לארוחות שהוא מכין לבנותיו. רוב הפוסטים בחשבון הם תמונות של מגשי ארוחות הצהריים (בנטו) שהאב אורז לבנותיו, אבל האחרונה פוסט מסוים תפס את תשומת ליבנו: טוסט שבמקום לחם, משתמשים בתפוחי אדמה.
הטריק הוא כזה: מקלפים תפוח אדמה; אחרי שהוא נותר ללא הקליפה החיצונית, ממשיכים לקלף אותו לרצועות. מדליקים את הטוסטר, ומניחים ערימת של רצועות תפוח אדמה. מעליה מוסיפים גבינה ואיזה תוספת או תוספות שרוצים, ואז את שארית הרצועות. הטוסט אמור להיות מוכן תוך עשר דקות בערך, או כשהוא מספיק פריך.