האם עצרתם פעם כדי לתהות עד כמה מיונז הוא באמת אלמנט נחוץ בסלט תפוחי אדמה? אנחנו עשינו את זה, ולתדהמתנו גילינו שסלט בלי מיונז ועם פפריקה הוא בכלל הרבה יותר טעים. למתכון
בא לכם לטלטל קצת את המחבת בסגנון יפני? עם מיסו, מירין, ים ג'ינג'ר, ובמקום העוף - שייטל. יוצא אש. הנה המתכון
נכון תמיד אומרים לכם שהפסטה חייבת לעבור ישר מהסיר לרוטב? אז הנה, מצאנו שף שמעז להגיד גם אחרת (אנחנו אוהבים אותך, יוגב ירוס!). למתכון
ברור שאתם אוהבים לסגור את היום עם חתיכה שמנמנה של מק אנד צ'יז וסלט. מה שאולי לא חשבתם לעשות זה לקחת תבנית יפה כזו איתכם לים או לבריכה. למתכון
החזאים מדברים על גל חום קשוח ביותר. מיד אחרי תחזיות כאלה אנחנו שואלים את עצמנו מה נאכל, ובדרך כלל זה מסתכם בסלט מהיר. אז לא עוד. למתכון
חזרתם מאימון? ממהרים לעבודה? הילדים רוצים כריך קצת אחר? מעולה. כל מה שאתם צריכים זה לרכוש מוצרלה טרייה ולחם שאתם אוהבים, ואתם כבר בחצי הדרך. למתכון
די לקיטורים, אנחנו הולכים לנצח את אוגוסט ולעשות את זה בסטייל, עם העוגה הזאת: עוגת גלידה מהממת עם בצק שוקולד צ'יפס שהוא פטנט גאוני ועוגיות שוקולד צ'יפס קטנות לעיטור קראנצ'י במיוחד. למתכון
פתח הכל סגור הכל