לא, לא מדובר בטריק הכרובית: רון יוחננוב ממשיך לגלות לנו מתכונים ביתיים מעולים, והפעם, בצק פיצה שמכינים משמן זית, ביצה ושקדים טחונים, והוא יוצא פריך וטעים. למתכון
לסוף השבוע הקרוב סידרנו לכם תפריט מאוזן באווירה מרוקאית, גם דגים חריפים להתחלה וגם פיתות פרנה שירגיעו את האש. בקיצור, הנה 5 מתכונים לארוחת שבת מרוקאית מעולה.
לכל מי שלקחו ימי מחלה השבוע ולא מעוניים לחזור על העניין הזה בקרוב: הנה משקה שמכינים משני מרכיבים (דבש וג'ינג'ר) וחוץ מזה שהוא טעים, הוא עוזר לגרון הדואב.
הדג היחיד שהבת של יונית צוקרמן אוהבת הוא סלמון. אי לכך ובהתאם לזאת, הגיעה לעולם המנה הזאת - סלמון ברוטב אדום חריף. למתכון
למרות שהחמאה הומרה כאן בשמן זית, כל מי שיכין את הקובנה הגבוהה והיפה הזאת של גיל חובב עדיין ייהנה מניחוחות אפייה משכרים. למתכון
ידוע שאוכל של בית הוא האוכל הכי טעים שיש, ויש לנו כאן המון ממנו: קציצות, עוף, קוסקוס, פשטידה, פתיתים, ממולאים ועוד. לכל המתכונים הכי ביתיים שיש
לכל מי שרוצה להתפנק בבראנץ' בלי לצאת מהבית, הנה דרך להכין מגש ארוחת בוקר שמתקתקים בסך הכל בחצי שעה. למתכון
פתח הכל סגור הכל