נפתח בווידוי: אנחנו בלגניסטים בדם. כן, זה אומר שבדרך כלל הבית שלנו נראה כמו אחרי פריצה, אבל גם אם לא, זאת אומרת גם אם סידרנו הכל לכבוד האורחים ואפילו העברנו סמרטוט - הסדר הוא רק חיצוני. תפתחו דלת של ארון, כל ארון - ותגלו את האמת. ואם יש דלת אחת שבאמת מסוכן לפתוח - זו הדלת של הפריזר. מזמן ויתרנו על לדעת מה בדיוק הולך לנו במקפיא - אנחנו תוקעים ודוחפים ובעיקר מקווים לטוב.
אבל לא מזמן נתקלנו פה בטיפ שבאמת עבד לנו - ומאז הפריזר שלנו הוא מקור לגאווה למשפחה כולה. מה עשינו? בסך הכל במקום להקפיא דברים בקופסאות - אנחנו מעבירים אותם לשקיות אחסון. מרקים, רטבים, תבשילים וירקות - הרי בקופסא תמיד יש חלל ריק, מה שאומר - מקום מבוזבז.
את שקיות האחסון לעומת זאת ממלאים עד הסוף, אוטמים, משטחים ומניחים בערימות מסודרות-מסודרות. והטריות? זה הבונוס.