נסו לחשוב על שני מוצרים שלעולם לא הייתם משלבים, ואם מישהו אחר היה עושה את זה די בטוח שלא הייתם מסכימים לטעום. קורנפלקס ועמבה, למשל. מלבי ושניצל. עדשים ירוקות וקרמל. אם היינו ממשיכים לזרוק צירופים כאלה, כנראה היינו מגיעים בסופו של דבר גם למוצר האנגלי החדש שעצם קיומו מערער אותנו בימים האחרונים - מיונז שוקולד תפוז.
מדובר בפרי אהבתם של חברת היינץ המוכרת ושל Terry's Chocolate Orange - המותג המייצר שוקולד תפוז עגול ויפה, שנחלק לפלחים ממש כמו תפוז אמיתי ואהוב מאוד באנגליה ובשנים האחרונות גם פה. לכבוד כריסמס המתקרב החליטו בשתי החברות ששילוב בין שני אלה הוא מה שהעם זקוק בשביל ששמחתו תהיה שלמה, וכך הגיע השעטנז המשונה לעולם. התוצאה, מדווחים המעטים שטעמו, היא ממרח חלק, עשיר וקרמי, שאולי נראה ומרגיש מיונזי אבל טעמנו שוקולדי-תפוזי לחלוטין. ההמלצה היא לשלב אותו בקינוחים חגיגיים, או למרוח על בריוש, פנקייק או קרואסון.
מנהלת השיווק של Terry's Chocolate Orange מסרה: "אנחנו תמיד אומרים שעם תפוז השוקולד של טרי אי אפשר להשתעמם - אז שיתוף הפעולה עם היינץ הוא רק עוד הוכחה לזה". ואומנם ב"mirror" האנגלי דיווחו: "אתה פותח את הצנצנת ומיד נתקל בניחוח תפוז שוקולדי נפלא".
אנחנו מצטערים לבשר שלא רק שהמוצר החדש לא יימכר בארץ - אפילו באנגליה הוא לא מגיע למרכולים. רק 200 יחידות שלו מיוצרות, והן יחולקו לזוכים בהגרלה מיוחדת שעורכים בהיינץ. הפרטים פה, אם זה משום מה דחוף לכם.