אירופה הקסומה, אפריקה התוססת, אמריקה הצבעונית ואוסטרליה המיוחדת. מגוון הטעמים המפתים של הקולקציה נקראים על שם ערים שונות בעולם - וכמו שאנחנו לא יודעים לאן היינו רוצים לטוס, כך אנחנו לא יודעים באיזו סופגנייה יפהפייה ולבחור.
השילוש הקדוש
״עולם הלחם, עולם הקונדיטוריה ועולם בתי הקפה – אנחנו מחברים את כל השילוש הקדוש״, אומר יקיר שלומי, מבעלי הרשת. ״וזה מתבטא בנראות של הסניפים, בנראות של המוצרים, באיכות ובטעם״. לרשת אורן משי ישנם שישה סניפים פעילים באשקלון, בבאר שבע ובנתיבות, והם מתכננים להתרחב אל המרכז והצפון עם סניפים בראשון לציון, ביבנה, במבשרת, בראש העין ועוד. כל סניף הוא בגודל של מעל 200 מ״ר, ויוני כנרי, מנהל הרשת, מתגאה בכך שבכל סניף נמכרות מדי שבוע כחמשת אלפים חלות. בסיס הרשת נמצא באשקלון, שם גם ממוקם המפעל של אורן משי - ממפעלי האפייה הגדולים במזרח התיכון, בו מיוצרים כל סוגי הבצקים: פיתות, בגטים, לחמניות וחלות. קו הייצור של הפיתות, למשל, מסוגל לייצר 25 אלף פיתות בשעה אחת.
אז מה מחכה לנו בחנוכה הקרוב?
הסניפים מעוצבים בסגנון אירופאי אורבני עטוף בצבעי טורקיז ושיש, במטרה להביא חוויה שונה לנוף המקומי במחיר שווה לכל נפש. לצד בית הקפה, ישנו כל מאפה שתוכלו לחשוק בו, כולל קרואסון פטיסייר ממהדורה מיוחדת, כמו קווין אמאן: מאפה חמאה פריך מצופה סוכר במילוי קרם פטיסייר - מושחת כבר אמרנו? ועם חג החנוכה שמתקרב בצעדי ענק, איך אפשר שלא להזכיר את קולקציית הסופגניות המרהיבה שנעשתה מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ע"י מספר שפים (הכול בכשרות בד״ץ).
מילאנו או פריז?
אז בין אילו סופגניות תצטרכו לבחור? ״איסטנבול״ היא סופגנייה במילוי קרם מלבי ומסקרפונה מפנק, מצופה בגלייז' תות.
״טהרן״ היא סופגנייה במילוי קרם פיסטוק ומסקרפונה, מצופה בשוקולד לבן פיסטוק וצ׳ייסר דובדבני אמרנה.
״מילאנו״ היא סופגנייה במילוי קרם מסקרפונה קלאסי בציפוי שוקולד עשיר, עוגיית קרמל וצ'ייסר אספרסו.
״פריז״ היא סופגנייה במילוי קרם פטיסייר ודף מילפיי קריספי וצ'ייסר קרמל. וזו רק טעימה קטנה!
אנחנו כבר מזילים פה ריר על התמונות, ויודעים שאין התלבטות - מצאנו את הסופגניות המטורפות ביותר של חורף 2020.