נפתח בשאלה: עד כמה חוקי, לדעתכם, למתוח את גבול השילוב בין מתוק למלוח? נכון, בייגלה עם שוקולד או קרמל זה מצוין, וגם במבה נוגט, ואם יגישו לנו עכשיו כמה חבילות של ריסיז ברור שלא נתנגד. אבל מה הייתם אומרים על עוגיית סנדוויץ' מתוקה וטעימה, שהמילוי שלה אינו אלא גבינה מותכת, ממש כמו בטוסט?
היצירה שייכת לבלוגרית בשם סטף, המחזיקה בבלוג בשם "פרויקט הקאפקייק". לדעתה מדובר בשילוב שמקורו בגן עדן, ובמתיחה עדינה בלבד של קונספט המתוק-מלוח. הגבינה הנמתחת יחד עם השוקולד הנמס יוצרים, לדבריה, מגרש משחקים שלם בפה. מוכנים לנסות? המתכון נמצא פה, רק אל תשכחו לספר לנו איך יצא. הצד החיובי, כפי שסטף מציינת, הוא שמדובר בעוגיות זולות ומהירות הכנה, כך שגם אם תגיעו למסקנה שמקומן בפח - כאב הלב לא יהיה גדול מדי.
מעניין מה החברים שלכם יחשבו על השילוב הזה