מתי לאחרונה אכלתם ספר למנה עיקרית? הסטודיו הגרמני לעיצוב Korefe, הוציא ספר בישול חדש עם מתכון אחד בלבד - מתכון ללזניה, שהמרכיב העיקרי בה הוא הספר עצמו. כל עמוד הוא בעצם דף לזניה מבצק פסטה, שחושף את השלב הבא במתכון. את התוצאה הסופית אוכלים כמובן.
הספר עוצב בשביל הוצאת ספרים גרמנית בשם Gerstenberg, המתמחה בספרי בישול ואמנות, ויימכר במהדורה מוגבלת. הסיבה שאנחנו לא אומרים לכם היכן קונים אותו היא שזה עדיין לא קורה.
פרגנו את הספר האכיל לחברים בפייסבוק
>> פסח 2012: כל המתכונים
>> איך מכינים פרצעל ביתי?