הוא קיצי, הוא טעים והוא סופר קליל להכנה: פשוט מערבבים. רגע, לא יודעים מה לערבב עם מה, כמה ומתי? למתכון: סלט פסטה מאולתר
הבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר וקריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה. למתכון: כנפיים קריספיות בלי טיגון
אנחנו יודעים, חם לכם, ולכן אנחנו לא מצפים מכם לדגור במטבח שעות. תבנית אחת לתנור, סיר אחד לכיריים, קצת ירקות והיידה - נשאר רק קינוח, והקינוח הוא כיף צרוף. למתכונים לארוחת שבת
איזה מזל שיש את היפנים, שכל כך טובים בדברים רכים וחמודים שאפילו האוכל שלהם מצליח להיות כזה. הבעיה: תכינו את הלחמניות האלה לילדים, והם לא יסכימו עוד לשום לחם אחר. למתכון: לחמניות חלב רכות
מבחוץ רעפים רעפים של חציל מטוגן, מבפנים: תערובת עשירה של פרגיות, אורז יסמין וגרגירי חומוס, מתובלים טוב טוב. למתכון: מקלובה פרגיות וחצילים
קרם ברולה הוא קינוח שלו רק יכולנו, היינו מקנחים איתו כל ארוחה בחיים (כולל ארוחות בוקר וארוחות ארבע!). אז אתם לא חושבים שהגיע הזמן ללמוד איך להכין אותו בבית? למדריך לקרם ברולה
פתח הכל סגור הכל