מקדונלד'ס העולמית בוחנת מתכון חדש לנגיסי העוף שלה, מקנאגטס, אשר אינו מכיל חומרים משמרים. ענקית המזון המהיר הודיעה כי החלה לנסות את המתכון החדש בשלב ראשון ב-140 סניפים במדינות וושינגטון ואורגון בארה"ב בחודש מארס.
המתכון החדש הוא צעד נוסף של מקדונלד'ס במאמציה לשפר את איכות המזון ולהכניס אופציות בריאות יותר לתפריט, לאחר שאיבדה לקוחות רבים בשנים האחרונות בשל תדמיתה הלא מזינה. החברה כבר הודתה כי לא הצליחה לעמוד בקצב השינוי בטעמי הקהל ואמרה כי היא בוחנת אפשרויות שונות לשיפור כמה מהפריטים המרכזיים בתפריט שלה.
מקדונלד'ס לא סיפקה פרטים לגבי השינוי במתכון לנאגטס, אשר מכיל יותר מ-30 רכיבים, אך מסרה כי הוא יהיה "פשוט יותר" וכי "ההורים יהיו מרוצים". ברשת אמרו כי הם מקבלים משובים לגבי המתכון החדש, אך לא פירטו מתי הגירסה החדשה תוצע בכל ארה"ב ובעולם כולו. סוכנות הידיעות אי-פי דיווחה כי לפחות אחד מהרכיבים שיורדו מהמתכון יהיה סודיום פוספט, שהופך את העוף לעסיסי יותר. כמו כן, הנגיסים לא יטוגנו יותר בשמן עם החומר המשמר טרטא בוטיל-הידרוקינון שבבסיסו דלק, לפי אי-פי.
זהו אינו השינוי הראשון שמכניסה מקדונלד'ס בנגיסי העוף, הפופולריים במיוחד בקרב ילדים. בשנה שעברה היא הודיעה כי תתחיל להגיש רק מקנאגטס שעשויים מעופות שגודלו ללא אנטיביוטיקה לבני אדם, תוכנית שמתפרשת על פני שנתיים.