את זה שאוכלוסיית האופים הביתיים בישראל תפחה לה אנחנו כבר יודעים, וכמובן מצדיעים לכל האופים החדשים. אבל אם להיות יותר ספציפיים, חוץ מחלות ופיתות, בהמון בתים בארץ התנסו והתמחו במשך חודשי הבידוד האחרונים גם בפיצות ביתיות.
>> רוצים להכין פיצה כמו באיטליה? הנה המתכון המושלם
פיצה ביתית היא מהמנות האהובות - בין אם מכינים את הבצק לבד, עם שמרים או בלי ובין אם מכינים טוסט פיצה או פיצה-פיתה. ושלא נתחיל עם רשימת טופינגז או שילובי גבינות, כי זה לא ייגמר. אבל לפעמים, ובמיוחד אחרי חודשיים של העמסת פחמימות חסרת מעצורים, הרצון לגוון בפיצה הוא דווקא לא בחלק העליון, אלא בתחתית. הנה כמה רעיונות ומתכונים מקוריים בדיוק בשביל זה.