עם יד על הלב – כמה ספרי בישול מונחים לכם על המדף כאבן שאין לה הופכין? כמה ספרים נראו לכם מגרים ופרקטיים להפליא, ובסופו של דבר מצאו את עצמם על שולחן הסלון כפריט אופנתי? הרבה, ברור שהרבה, וזה בסדר. ספרי בישול לא נועדו רק כדי לבשל מהם, אלא גם כדי סתם להתבשם, לפנטז ולדמיין כמה טעים היה יכול להיות אם מישהו היה מכין לנו את כל זה.
לכל מי שמזדהה עם הדברים האלה, החודש הוא חודש של חג בצומת ספרים. הרשת הכריזה על נובמבר כעל "פסטיבל בישול" אחד מתמשך, שהחלק הכי מגניב שלו הוא שהמון המון ספרים מועמדים למכירה בהנחה של 50 אחוז.
אילו ספרים? למשל "הכל במחבת אחת" ו"הכל בסיר אחד" של בני סיידא, "על השולחן אקספרס", שני הספרים המעולים של מיקי שמו, ספר הסנדוויצ'ים של אביב משה, ספר המתכונים של מאסטר שף, הספר החדש של קרין גורן ועוד באמת המונים. חוץ מזה ייערכו בסניפים מפגשים עם שפים ידועים, ואפילו יימכרו מחבתות וכלי אפייה מסיליקון, אבל זה כבר ביזארי מכדי להתייחס לזה ברצינות. בכל מקרה, אתם מוזמנים להתעדכן באתר צומת ספרים.
מרוצים? הפיצו את הבשורה בלייק