- בשר מפורק
מתכון בסיס מצוין של עידית נרקיס כ"ץ לבשר מפורק (בריסקט במקרה הזה), שיכול לשמש אתכם למנות רבות כיד הדמיון הטובה עליכם. מדובר במתכון מצוין ומפורט עם טעמים קלאסיים, ויש גם רוטב טעים, שאפשר איתו או בלעדיו.
>> למתכון: בשר מפורק - בריסקט בתנור
אם זה לא קרה עד עכשיו, זה הזמן להתיידד עם הבריסקט, נתח חזה בקר מספר 3. הוא טעים ומשתלם, דורש בישול ארוך אבל שווה כל רגע, במיוחד במתכון הזה עם בצל, שום, צ'ילי וכוסברה. סלט קולסלאו ליד יבוא פשוט מושלם.
>> למתכון: בריסקט בתנור - צלי בקר עם פטריות (בשר מספר 5)
מתכון של יונית צוקרמן שילווה אתכם שלב אחר שלב בדרך לצלי כתף עם בשר כל כך רך שאפשר לאכול אותו בלי סכין. כאן ברוטב פטריות משגע עם עלי דפנה, מוסקט ופלפל אנגלי, אבל הוראות ההכנה ישמשו אתכם מעכשיו לעד בכל גרסה שתבחרו.
>> למתכון: צלי בקר עם פטריות – נתח יפה של צלי כתף (בשר מספר 5) - פסטה ריגטוני עם שפונדרה בבישול ארוך
מתכון של עומר מילר לפסטה עם טעמים עמוקים ובשר שנמס בפה. המנה הזאת דורשת לא מעט זמן הכנה, אבל מי שיעבוד פה קשה זה התנור ולא אתם. תמרים, צימוקים ושזיפים מיובשים הופכים את המנה הזו למשהו מיוחד באמת.
>> למתכון: פסטה ריגטוני עם שפונדרה בבישול ארוך - פסטה ראגו (בשר מפורק)
ראגו טוב לוקח את הזמן שלו וכאן במתכון של רותם ליברזון הוא עושה את זה עם קינמון, צ'ילי, שום, בצל ועגבניות, שמעניקים לו טעמים וואו. קצת סבלנות וחבילת פסטה ויש לכם יופי של ארוחה.
>> למתכון: פסטה ראגו (בשר מפורק) - טורטליני בשר מפורק
כיסוני בצק עם מילוי בשר מפורק בבישול ארוך, מרשימים מאוד וטעימים אפילו יותר. אם מעולם לא הכנתם טורטליני לבד בבית – תנו למתכון הזה של אורלי פלאי ברונשטיין להדריך אתכם, וקחו את זה לאט, גם ככה הבשר עוד מתבשל לו.
>> למתכון: טורטליני בשר מפורק - סיר לשישי: כתף בקר בבישול ארוך
מנת ציידים אמיתית בדמות נתח כתף שלם בבישול ארוך עם ירקות שורש ויין אדום. מנה מושלמת לארוחת שישי כי היא דורשת פחות עבודה (בפועל) ממה שנדמה, והיא תמיד יוצאת מוצלחת.
>> למתכון: סיור לשישי: כתף בקר בבישול ארוך - ארוחה שלמה בתוך טורטייה
מתכון קלאסי של אורנה ואלה לארוחה בטורטייה. שימו לב, יש כאן כמה הצעות שוות שאפשר לשלב את כולן או חלקן (שעועית שחורה, אבוקדו, סלט תירס), אבל העניין פה הוא הבשר המפורק בגרסה מיוחדת עם שומר, צ'ילי ואפילו קפה.
>> למתכון: ארוחה שלמה בתוך טורטייה
8 מתכונים מעולים עם בשר מפורק
חוששים מצמד המילים בישול ארוך או חובבי הז'אנר – הכתבה הזו היא לכולכם: דאגנו למתכונים מצוינים ומפורטים שילוו אתכם שלב שלב בדרך לצלי בקר מפוצץ טעמים, ראגו נמס בפה או טורטליני ממולאים בשר עדינים ומרשימים. שלוש שעות ואתם שם
ליה אור
|
mako אוכל
| פורסם 01/08/24 13:45