מתכון של שי-לי ליפא לגרנולה מהסוג המלוח, שתשדרג כל סלט שאתם יכולים להעלות על דעתכם. למתכון
איך לא חשבנו על זה קודם? כשמכינים פירה מקטנית מקבלים, במקום סתם פחמימה ריקה, מנה חמה, מנחמת, משביעה ומזינה. למתכון
אף פעם לא מוקדם מדי לסופגניות! עם המתכון הזה הן גם ייצאו לכם סופר-אווריריות, ויחזיקו מעמד יותר זמן.
כל מה שתציעו לנו לאכול וכולל טיגון בשמן עמוק הוא ברכה מבחינתנו. בטח אם מדובר באגרול, אחד המאכלים האהובים עלינו בעולם. למתכון
התבשיל הבוכרי הכי טעים שיש: שילוב של עוף ובקר עם אורז, גזר והמון בצל, והכל בסיר אחד. למתכון
אז מה בא לכם לאכול היום? כי יש לנו הצעה נהדרת בשבילכם: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. למתכון
כמה אנחנו אוהבים קובה? בואו נגיד שממש נדנדנו לאורלי פלאי שתשחרר לנו את המתכון המעולה שלה לאחת המנות הכי פופולריות במטבח הישראלי. למתכון
מה הכי בא לנו בשבת הקרובה? עוגיות פריכות במרקם מעודן, כאלה שאהובות על ילדים ומבוגרים ומושלמות ליד הקפה. למתכון
פתח הכל סגור הכל