המיקרוגל הוא ללא ספק אחת ההמצאות המבריקות של המאה ה-20 - ויודע זאת כל מי שניצב מול פיתה קפואה ובבטנו רעב מקרקש שאינו סובל דיחוי. עם השנים למדנו להכין בו שלל מאכלים שלפני זה לא היינו מעלים על דעתנו שיכולים להתקיים בלי תנור (מכירים צ'יפס במיקרו? אתם חייבים להכיר! וגם בראוניז, מק אנד צ'יז, ואפילו עוגת גבינה!), ונהנינו משלל עצות לחימום והפשרה מוצלחים. ובתוך כל זה תמיד ידענו: מי שחייו יקרים לו, שלא יעז לנסות לחמם ביצה במיקרו, פן יבולע לו!
אז היום אנחנו כאן דווקא בשביל לדבר על הדברים שאסור להכניס למיקרו, ולא על אלה שאפשר ואף מומלץ, ואולי תתפלאו אבל יש פה כמה שאנחנו בטוחים שלא חשבתם עליהם. ידעתם, למשל, מה קורה לברוקולי כשמבשלים אותו במים במיקרו? נאמר זאת כך: שום דבר טוב. ותראו מה זה, הביצה והברוקולי לא לבד. רוצים לדעת עוד? הנה:
ויש גם 24 טיפים לבישול במיקרו