אוכל
אוכל
יחסי ציבור
09.06.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פיצטות נהדרות, שניצל ביסלי, סורבה אבטיח ועוד

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
לחמניות צימוקים ואגוזים
צילום: נטלי לוין, mako אוכל

יש לנו לנו חולשה אמיתית ללחמניות שמרים טריות שבוצעים עם הידיים וזוללים. אם גם אתם כמונו (אנושיים) - אתם רוצים להכיר את המתכון הזה. למתכון

שניצל ביסלי
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אנחנו לא יודעים מה עם הילדים שלכם, אבל ברגע שבישרנו לדור ההמשך שלנו ששניצלונים עם ביסלי מחכים להם על השולחן, הם אפילו לא שאלו על הצ'יפס. למתכון

פלוטים כמו במאפייה
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

מכירים את מקלות הלחם שמוכרים במאפיות? הארוכים, מפיצי הניחוחות, עם שלל התוספות המגניבות? עכשיו מה תעשו אם נגיד לכם שגם אתם יכולים להכין כאלה, ואפילו די בקלות? למתכון

שקשוקה לילדים
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

הניחו מולנו מחבת כזו מתי שרק תרצו, ואנחנו מבטיחים להסתער עם קסדה ונשק. אצל הילדים שלנו, לעומת זאת, זה קצת פחות פשוט. כלומר, היה פחות פשוט - עד למתכון הזה.

פיצטות עם יוגורט יווני
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מה הכי חשוב לכם בבצק לפיצה? שיהיה רך ועסיסי, נכון? ובכן, זה בדיוק מה שיקרה אם תוסיפו מעט יוגורט לבצק השמרים שלכם. למתכון

קציצות תוניסאיות
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

אוהבים קציצות? אנחנו מניחים שכן, אחרת לא הייתם כאן. השאלה היא האם אתם מכירים את קציצות הכפיתה המופלאות, שהגיעו אלינו באדיבות העדה התוניסאית. למתכון

סורבה אבטיח
צילום: יחסי ציבור

נראה לנו שמצאנו את האובססיה החדשה שלנו לקיץ הקרוב: סורבה אבטיח קר, קטיפתי ומרענן שעשוי ממרכיב אחד בלבד, אבטיח כמובן. למתכון

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן