יש לנו לנו חולשה אמיתית ללחמניות שמרים טריות שבוצעים עם הידיים וזוללים. אם גם אתם כמונו (אנושיים) - אתם רוצים להכיר את המתכון הזה. למתכון
אנחנו לא יודעים מה עם הילדים שלכם, אבל ברגע שבישרנו לדור ההמשך שלנו ששניצלונים עם ביסלי מחכים להם על השולחן, הם אפילו לא שאלו על הצ'יפס. למתכון
מכירים את מקלות הלחם שמוכרים במאפיות? הארוכים, מפיצי הניחוחות, עם שלל התוספות המגניבות? עכשיו מה תעשו אם נגיד לכם שגם אתם יכולים להכין כאלה, ואפילו די בקלות? למתכון
הניחו מולנו מחבת כזו מתי שרק תרצו, ואנחנו מבטיחים להסתער עם קסדה ונשק. אצל הילדים שלנו, לעומת זאת, זה קצת פחות פשוט. כלומר, היה פחות פשוט - עד למתכון הזה.
מה הכי חשוב לכם בבצק לפיצה? שיהיה רך ועסיסי, נכון? ובכן, זה בדיוק מה שיקרה אם תוסיפו מעט יוגורט לבצק השמרים שלכם. למתכון
אוהבים קציצות? אנחנו מניחים שכן, אחרת לא הייתם כאן. השאלה היא האם אתם מכירים את קציצות הכפיתה המופלאות, שהגיעו אלינו באדיבות העדה התוניסאית. למתכון
נראה לנו שמצאנו את האובססיה החדשה שלנו לקיץ הקרוב: סורבה אבטיח קר, קטיפתי ומרענן שעשוי ממרכיב אחד בלבד, אבטיח כמובן. למתכון
פתח הכל סגור הכל