הקרב על "דברים שלא חשבת שאתה צריך עד שהוכיחו לך אחרת" חוזר: ממציא קוריאני בעל נטיות איסטניסיות המציא את הדבר הבא בסטריליזציית הידיים: כסיות ניילון מיוחדות לאצבעות שישמרו עלינו מפני הדביקות הנלווית לאוכל שומני במיוחד.
>> בקרו אותנו בעמוד הפייסבוק של אוכל טוב, טעים שם
לא מדובר בכפפות חד פעמיות חלילה, אלא בחומר דמוי ניילון המחבר בין האגודללאצבע המורה, כלומר: הכיסוי נועד לאצבעות שאוחזות באוכל השומני והתפר שביניהן בלבד. השימוש במוצר מיועד לכמה מגזרים, ביניהם פעוטות שנוטים להתלכלך בזמן האכילה, אבל גם מבוגרים שמעוניינים לשמור על ידיים נקיות לאחר שחטפו ארוחת צהריים שומנית במהלך יום העבודה.
עוד באוכל טוב:
אם נדמה לכם שמדובר בעוד מוצר הפוגע באיכות הסביבה, חשבו שוב: הערכה עשויה מחומר מתכלה, מה שאוטומטית הופך אותה לידידותית לסביבה. גם המחיר ידידותי למשתמש. בעבור חבילה של 500 חתיכות, תשלמו כ-18 יורו, כלומר כ-85 שקלים. השימוש בקונדומים הקטנים לאצבעות מתאים גם למריחת משחה וקרמים וגם לניקיונות קלים.
ועכשיו לשאלה הגדולה: האם אנחנו באמת צריכים את זה? האם בכך הקיץ הקץ על המגבונים אהובי לבם של הישראלים? החלטה שלכם. על פני השטח נראה שהמוצר נוח לשימוש וכאמור, אינו פוגע בסביבה. מצד שני, ייתכן שהקונדומים הקטנטנים יפגמו בחוויית האכילה עצמה. למרות הלכלוך, משהו במגע הישיר עם ההמבורגר, הפיצה והדונאט הופך את האכילה למהנה יותר, ובדיוק בשביל זה המציאו כבר ממש מזמן משהו שעובד נהדר: מים וסבון.