עוגיות שוקולד צ'יפס עם סוכריות m&ms
ייתכן שמדובר בעוגיות עם היחס עבודה-תוצאה הכי משתלם שיש. למעשה אפשר לקחת כל מתכון של שוקולד צ'יפ קוקיז, להוסיף לו סוכריות שוקולד צבעוניות – ובכך להפוך אותו ליקיר הילדים וחובבי המתוקים בכלל. את העדשים הצבעוניות (אנחנו כמובן מעדיפים שזה יהיה m&ms) אפשר להוסיף לבלילה או רק לפזר מלמעלה. בכל מקרה – מבטיחים לכם תוצאה מעולה.
>> למתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס עם סוכריות m&ms
עוגת ממתקים
בחו"ל קוראים ליצירת המופת הזו "עוגת קיט-קט", על שם החטיף שיוצר את הגדר שסביבה. הבלוגרית מור, שהכינה לנו גרסה משלה, המירה את הקיט-קט בכיף-כיף הישראלי, ואת העוגה שמתחת לכל זה החליפה בעוגה פשוטה עם עוגיות אוראו (במקור זו עוגת שוקולד, אבל היי, יש גבול אפילו לכמות השוקולד שאנחנו יכולים לשאת). התוצאה: אושר גדול, בעבודה לא רבה בכלל.
עוגת במבה קפואה
אנשים מכינים מקפאים מכל מיני דברים. קפה, למשל, או שוקולד, ולפעמים גם סתם שמנת עם תמצית וניל. אנחנו מציעים לכם את העוגה הזו – שעובדת מעולה גם כגלידה – שטעמה על טהרת הבוטנים. הזוי? ממש לא. תטעמו, תראו: כמו במבה, אבל עדין וצונן וכיפי פי מיליון.
עוגת בננות ומארס
זה שבננות ושוקולד זה שילוב מגן עדן אנחנו יודעים. מה שלא ידענו עד כה (אבל מעכשיו לא נשכח לעולם) - זה שהשילוב של בננות וחטיף מארס הוא מגניב פי מיליון. אז בפעם הבאה שאתם מכינים עוגת בננות, הניחו לפצפוצי השוקולד ופוררו פנימה איזה חטיף נחמד. מקורי, טעים, שווה בטירוף.
טראפלס עם בייגלה
כל מי שאי פעם טבל במבה בשוקולד יודע שמדובר בשילוב ממכר ביותר. הפעם לקחנו אותו צעד אחד קדימה, והכנו על בסיסו טראפלס: בייגלה, שוקולד, חמאת בוטנים ואתם שם. מעכשיו אתם יכולים לצרוך את ההתמכרות שלכם בסטייל, אפילו מקושטת יפה יפה, ולא סתם כמו בטטות טלוויזיה.
עוגה עם סניקרס
ושוב – בוטנים עם שוקולד, הפעם באדיבות חטיף הסניקרס האהוב מאוד מאוד מאוד. עוגה בלי קמח אבל עם אגוזים, ביצים וסוכר, וכמובן 3 חטיפים שעושים חלק גדול מהעבודה. מתכון של אביבה פיבקו.
עוגות אוראו אישיות
יש משהו בעוגיות אוראו שממש דורש להכניס אותן בעוגות. משהו בשילוב של השחור והלבן, הקשה והרך, הפריך והקרמי, פשוט הופך אותן לחומר גלם שהכי בא בעולם לעבוד איתו. הנה דרך אחת לעשות את זה: עוגות גבינה אישיות, מועשרות להפליא בעוגיות הנהדרות האלה, עם עוד אוראו נחמדה בתחתית.
עוגת פררו רושה
עוד אחד של אביבה, והפעם עם השוקולד האהוב על השגריר (או לפחות על מי שהיה השגריר בשנות השמונים, עת הפיקו את הפרסומת המשונה הזו). הפררו רושה מככבים פה גם בתוך העוגה וגם כקישוט, וביחד כם הבצק וציפוי השוקולד יוצרים סינרגיה נהדרת, מהסוג שאביבה אלופה בו.
>> ואם בא לכם סתם בחושה מעולה - הנה עוגת הגזר של אביבה
>> ולכבוד השבת החורפית: גולאש קטלני במיוחד