כל כך קל שזה כמעט לא נעים: משרים את האפונה (לא חובה), מבשלים עם בטטה, קישואים ובצל, טוחנים - וזהו, יש לכם מרק אפונה שהוא בדיוק מה שאתם רוצים על השולחן כשבחוץ יש קולות של חורף. למתכון: מרק אפונה
אולי זה הארטישוק הירושלמי שקרץ אלינו מהמדפים, אולי השילוב האדיר של כורכום ולימון - כך או כך, הקציצות האלה הן הדבר שהכי בא לנו עכשיו. למתכון: קציצות עוף עם ארטישוק ירושלמי
אחרי שכבר כמעט חשבנו שזהו, אין יותר חורף בשבילנו - קיבלנו עוד הבלחה שלו, ועכשיו כל מה שבא לנו לאכול זה תבשיל בשרני ועסיסי שבילה שעות ארוכות בסיר וקיבל טעם מפנק של בית חם. למתכון: קדירת חורף
גם פריכות, גם נמסות בפה וגם שוקולדיות: המתכון הזה לעוגיות חמאה מזולפות הולך לשדרג לכם את משלוח המנות הקרוב, ובאופן כללי לסדר אתכם בגזרת הפינוק המתוק לסוף השבוע. למתכון: עוגיות חמאה
מכירים את קונדיטוריית הבוטיק "הטבעוניות של מאמע"? אם לא, הגיע הזמן שתכירו. עכשיו אתם גם יכולים לעזור לה להמשיך ולגדול. למתכון: עוגיות טחינה טבעוניות
והנה ארוחת השבת השלמה שהרכבנו בשבילכם - עם גולאש מעולה של תום פרנץ, תפוחי אדמה מושלמים בתנור, וגם כרובית בתנור ועוגת שוקולד פרווה קלילה. למתכונים לשבת
פתח הכל סגור הכל