אוקיי, כנראה לא מדובר בדבר הכי חשוב שתלמדו היום מהאינטרנט, אבל לא יודעים מה אתכם - כשאנחנו שומעים שיש דרך אחרת לאכול את הפיצה שלנו, אנחנו עוצרים הכל ומקשיבים. וכן, יש התרגשות קלה באוויר.
אז ככה, כתב אתר Delish עקב אחרי טיפים של מומחה הפיצה האיטלקי Enzo Coccia, שטוען שפיצה איטלקית אמיתית לא אוכלים במשולש ולא מחזיקים מהקצה הקשה. אז איך בדיוק? בואו נתחיל דווקא בלמה, או יותר נכון - בלמה לא. כשמחזיקים פיצה דקה מהקצה, באופן טבעי הגבינה והתוספות זולגות להן לצד אחד ואחרי כמה ביסים עשירים מאוד (אולי אפילו עשירים מדי) - תישארו עם כמה ביסים של בצק דק, רטוב ועירום. פחות כיף.
אז מה הפתרון? אם עבר בראשכם צמד המילים סכין ומזלג - שכחו ממנו מיד. פיצה היא אוכל רחוב ואמורים לאכול אותה בנוחות בעמידה ואפילו תוך כדי הליכה. הפתרון המקובל באיטליה הוא פשוט לקפל - פיצה אישית עגולה מתקפלת לארבע והופכת לכיס בצק מקופל, קצת כמו ארנק. ככה אתם גם אוכלים כמות מאוזנת של בצק, גבינה ותוספות בכל ביס, גם לא נתקעים עם קשה יבשושי בסוף וגם מתלכלכים פחות.
באופן אישי, אנחנו הולכים לנסות את זה עוד הערב. באים לפיצה?