אז הנה כמה רעיונות לשדרוג קליל של המנות הכי מוכרות במטבח. אפשר להחליף מרכיב אחד בנקניק או פשוט להוסיף אותו למתכון, כך או כך תקפיצו על הדרך גם את רמת החלבון במנה, ותיהנו מאקסטרה תחושת שובע.
סלט תפוחי אדמה
כן, כן. נסו פעם ואחת ותשאלו - איך ולמה לא עשינו את זה עד עכשיו? חתיכות פסטרמה קטנות פשוט נולדו להיות חלק בלתי נפרד מסלט תפוחי אדמה ומיונז, והופכות אותו מסלט חצי משעמם של סבתא שלכם למאזט הכי סקסי על השולחן.
מרק אפונה או שעועית
אנחנו יודעים, מקובל להוסיף להם חזה אווז או נקניקיות חריפות, אבל תסמכו עלינו - נקניק פשוט ייתן לכם תוצאה שווה לא פחות. המלצה שלנו - לכו על קבנוס.
פוטטו סקינס
מכירים? סירות תפוחי אדמה מרוקנות מתפוח האדמה וממולאות בירקות, גבינות, עשבי תיבול ומה שרוצים. אז בעצם - למה לא נקניק? המלצה שלנו: לכו על מילוי של בצל, מיונז, פפרוני, מלח ופלפל. מדובר בתענוג.
פסטה
יש לא מעט רטבים לפסטה שכוללים גם נקניק, אבל משום מה הם לא חלק משלושה וחצי הרטבים הקבועים שרובנו מכירים (ופירגנו לכם עם השלושה וחצי, לא?). האמת היא שכמעט כל רוטב ישמח לחתיכות נקניק מוקפצות בתוכו, מעגבניות ועד אלי א-אוליו. איזה נקניק? זה יכול להיות קבנוס, אבל גם קוביות קטנות של סלמי יעשו פה עבודה נהדרת.
חביתה
מה שהתחיל כנשנוש לילי מושחת הפך לאחת מארוחות הבוקר השוות, האהובות והמפנקות שידענו: אנחנו גאים להכריז על החביתה עם נקניק כיורשת המוצדקת של החביתה עם גבנ"צ, שפייר, כבר נמאסה עלינו מזמן. רוצים בוקר פיקנטי? תבחרו נקניק בהתאם. רוצים להישאר בצד הבטוח? לכו על פסטרמה - ועדיף זו עם הדבש.
סלט פאטוש
ארוגולה, בצל ירוק ואיזה עשבי תיבול שבא לכם להוסיף, מלפפונים, צנוניות, קרוטונים מתובלים, קצת זעתר, רוטב הורס - תודו שנקניק ישלים כאן את התמונה. איזה נקניק? אנחנו שמענו דיבור על קורנביף, אבל כל עוד אתם נשארים בתחומי הבשר האדום - לא נתקטנן.
טוסט
טוסט נקניק. כמה פשוט ככה טעים, ואגב - הוא ממש לא חייב להיות עם גבינה. מיונז, תבלינים ותוספות לבחירתכם (לכו על בצל) - יעשו את העבודה. גם כאן אנחנו חזק באסכולת כתף הבקר, שמתאים לכריכים עסיסיים ולטוסטים.
>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף?
>> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך"