לא כל אחד חייב לדעת להכין ביף וולינגטון וביצים עלומות, וגם מי שכן - זה לא בהכרח אומר שהוא בקיא בכל רזי הבישול. אולי הוא פשוט יודע לעקוב באדיקות אחרי מתכונים? לפעמים זה גם עניין של מזל, אבל יש כמה דברים שלא כדאי להשאיר ליד הגורל.
אז נכון שלפעמים נופלים על ירק או פרי עסיסיים וטעימים במיוחד, אבל יש גם את עניין האחסון שלהם, שיכול להשפיע על טעם ומרקם. מה שאחנו מנסים להגיד הוא פשוט: לא משנה כמה תשקיעו בבחירת מתכון, בבחירת חומרי הגלם המשובחים ביותר ובאביזרי מטבח - יש כמה טעויות של מתחילים שאולי גם אתם עושים, ואתם אפילו לא יודעים!