

צילום: מירב גביש, גבישס, בלוג אוכל
מינימום מצרכים, מערבבים קצת ואופים בתוך סיר סגור. שהאחרים ילושו, אנחנו ננוח. למתכון: לחם בסיר


השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק מהיר, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. למתכון: פרעצל מבצק יוגורט
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל


צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
בארוחת השבת שלנו השבוע מככבים סופריטו עסיסי שחלמנו עליו חודשיים לפחות, ושני שחקני משנה חתיכים ובריאים. למתכונים לארוחת לשבת


צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל
בדיוק כשחשבנו שכבר אי אפשר להפתיע אותנו עם מתכונים מקוריים לעוף, נתקלנו במתכון הזה של ג'יימי אוליבר. למתכון: עוף באריסה ופלפלים


צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
ככה מכינים חטיף בריא ומהמם שמתחסל בדקות. למתכון: פופקורן כרובית


צילום: קרן אגם, mako אוכל
יהיו שיאמרו, אם יש לכם אוראו בבית - בשביל מה להכין עוגיות? התשובה שלנו: פחחחחחח. למתכון: עוגיות שוקולד פאדג' עם מיני אוראו