בלוג האוכל הכי חמוד שמצאנו ברשת, pankobunny (שגם מגדיר את עצמו כ"חמידות למאכל"), מציע את ארוחת הבוקר הבאה. אז נכון, היא לא מזינה והיא מצריכה הרבה עבודה יחסית לתוצאה, אבל כשאנחנו ראינו את הווידאו הזה הלב שלנו נמס טיפה והתחשק לנו משהו ורוד וקערה כזאת בדיוק.
עוד באוכל טוב:
אם אתם איתנו בקטע, קבלו את המתכון למיני-עוגיות שוקולד צ'יפס:
מרכיבים (ל-230 מיני-עוגיות, כ-3 קערות עם חלב):
1/2 כוס (100 גרם) חמאה ללא מלח, מומסת
1/2 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
1 ביצה
כפית וחצי תמצית וניל
כוס ושליש קמח
1 כפית קורנפלור
1/4+1/8 כפיות סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
2/3 כוס מיני שוקולד צ'יפס
להגשה:
חלב
אופן ההכנה:
1. שמים את החמאה ואת שני סוגי הסוכר בקערה, ומערבלים במיקסר עד שהם מקבלים מרקם אחיד לחלוטין. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
2. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הקורנפלור, הסודה לשתייה והמלח.
3. מוסיפים את הקמח לתערובת הסוכר והחמאה, מערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
4. פורשים נייר אפייה בתבנית, ומסדרים תלוליות בגודל כפית קטנה. אופים ב-180 מעלות במשך 6 דקות. מניחים לעוגיות להתקרר בתבנית במשך 5 דקות, ואז מעבירים לרשת לקירור נוסף.
5. להגשה: מעבירים לקערה, מוסיפים חלב ואוכלים.
* העוגיות פחות קריספיות מעוגיות קנויות, אם אתם רוצים אותן קריספיות השאירו אותן חצי דקה-דקה נוספת בתנור, והניחו להן להתקרר על רשת במשך לילה שלם.