מבצק הבסיס הזה אפשר להכין פיצה, עוגות שמרים, לחם גבינות או לחם בכלל, פיתות במחבת, פוקאצ'ות, בייגלה ועוד ככל שעולה על רוחכם. למתכון: בצק שמרים שמתאים להכל
עוף עם תפודים ובטטה בתנור, מרק מינסטרונה עם מקום לאלתורים, סלט ברוקולי קראנצ'י ומלבי פרווה שלא נופל מהגרסה החלבית. למתכונים לארוחת שבת
ארוחה צמחונית מהירה וטעימה, עם ערכים תזונתיים בשמיים. למתכון: תבשיל עדשים וירקות על אורז
לחם שמתקתקים על מחבת, עוגת תפוזים טבעונית ועוגת פצפוצי שוקולד ללא מוצרי חלב - מתכונים מהספר החדש של איה קרמרמן. למתכונים מהספר "מתרגשת"
מרק ירקות עשיר במיוחד, שיש בו גם בטטה וגם תפוחי אדמה, גם גזר וגם זוקיני, גם דלעת, גם כרובית וגם גריסים. למתכון: מרק גריסים וירקות
טורטיות, תירס, אבוקדו, גבינות, שמנת, קצת ירוקים טריים – ויש לכם טוסט משודרג וקל להכנה. למתכון: קסדייה פלפלים
עם כל הכבוד ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות - ויש כבוד - אתם פשוט חייבים לנסות את לביבות הקולרבי האלו. למתכון: לביבות קולרבי ב-5 מרכיבים
פתח הכל סגור הכל