פשטידה מופלאה שתאכיל בכיף את כל המשפחה: תפוחי אדמה, אפונה, גזר והמון ביצים, שמטגנים על הגז ואחר כך אופים להתייצבות והשחמה יפה. למתכון
מסעדת בבל'ה המיתולגית עושה קאמבק לרגע עם מאכלים מזרח אירופיים קלאסיים. רגע לפני הם הסכימו לשתף אותנו במתכון לפפריקש שלהם, ולא פחות חשוב - לבצקניות הטעימות למות. למתכון
היא מתאימה לבשר, היא מתאימה לעוף, היא עשירה בטעמים ועושה פלאים לאיזה נתח שזה לא יהיה שתשרו בה. אם אתם בכלל בקטע של להשקיע, אנחנו מציעים לכם להכין את רוטב הברביקיו לבד. למתכון
אם הייתם אומרים לנו שהמצאתם סוג של פיצה, רק שהיא מושחתת יותר מהמקור - כנראה היינו צוחקים לכם בפרצוף. והנה רצה הגורל ופגשנו אחת כזו בעצמנו. למתכון
לכבוד הדוד הצמחוני במשפחה ולכבוד כל מי ששומר כשרות הומצאה המוסקה הצמחונית הזאת, שמכינים עם עדשים במקום בשר ומרכיבים ממש כמו במקור. למתכון
רוטלו הוא סוג של הכלאה בין קנלוני ללזניה. יש כאלה שיגידו שמדובר בגרסה אלגנטית ואישית יותר ללזניה הפופולרית, ואנחנו אומרים: בכיף. למתכון
אנחנו יודעים, הסופ"ש שוב כאן (אלוהים זה היה מהר!), והפעם ממש בא לכם לחדש בגזרת הקינוחים. אין בעיה, בשביל זה אנחנו כאן. למתכון
פתח הכל סגור הכל