בוחרים אורז - עגול או פרסי - מבשלים אותו קצת כמו שמבשלים פסטה, מפוצצים אותו בירוקים וזוללים. למתכון: אורז יווני ירוק
האמת היא שתפודים באים טוב בכל עונה, שעה ומקום, בטח ובטח כשהם שוחים בשום: מרינדה שומית וראשי שום ירוק. למתכון
רואים את הריבועים היפים האלה? מכינים אותם בפחות משעה, וזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לכם. במתכון הזה משתמשים בקשקבל ופטה, אבל תמירו בכיף לגבינות אחרות אם בא לכם. למתכון
תחתיות הארטישוק האלה עם הקציצות בתוכן לא רק מהממות במראה שלהן, הן גם ויכניסו לשולחן שלכם רמה חדשה של טעמים. למתכון: תחתיות ארטישוק ממולאות בקציצות בשר של יוסי שטרית
אנחנו ממש התלהבנו מהמנה הטבעונית הזאת - ארטישוק ירושלמי מפנק, אפונה, סלרי וכרישה - מי צריך בכלל בשר עם כל הטוב הזה? למתכון
אמרנו אביב? אין יותר אביב מזה: סלט רענן וירקרק שמכינים בפחות מחצי שעה וכיף לאכול אותו גם בבית וגם בחוץ. למתכון: סלט פתיתים עם אפונה וירוקים של מיכל אפשטיין
מחליפים את התבשילים הכבדים והקדירות בסיר עם אורז, דגים וירקות - קליל יותר, לא פחות טעים, ולוקח הרבה פחות זמן. למתכון: פאייה של אורז, ירקות ודג בס
מרגישים שגדול עליכם לתקתק קיש? המתכון הזה של עידית נרקיס כ"ץ יעשה לכם סדר ויוכיח לכם שגם אתם יכולים. כדאי לכם, באמת, זה טעים רצח. למתכון: קיש אביבי עם תרד טורקי ושום ירוק
פתח הכל סגור הכל