מתים על שווארמה, אבל לא מתביישים להסתובב אחר כך יום שלם עם כתמים של טחינה על החולצה? סטודנטים בתילתן, המכללה לעיצוב ולתקשורת חזותית בחיפה, המציאו פתרון לסיטואציה הבעייתית הזו. קוראים לזה ראפי, ומדובר בכיסוי ללאפה (שיכול להתאים גם לכל פאסט פוד אחר), שערוך לקלוט את כל מה שיטפטף ממנה. הבעיה היחידה, שיש שיראו בה יתרון, היא שהמוצר דומה שתי טיפות מים לקונדום. או כמו שמשווקים אותו הממציאים: 100% safe, 100% taste.
בניגוד לקונדום רגיל - הראפי הוא גם אכיל, כך שאם הוא נקלע לכם לתוך הביס לא תרגישו בטעם מבאס של גומי. מדובר, למעשה, בחומר הזהה לזה שבו מצפים נקניקיות - בלי טעם, אבל בלתי מזיק.
למרבה הצער הראפי עדיין אינו משווק לחנויות - מדובר באבטיפוס שפיתחו במכללה במסגרת תערוכת האוכל אקספו העולמית, אבל מי יודע. אולי יימצא הגוף שירים את הכפפה. אם אפשר לקרוא לזה כך.
הראפי יוצג, יחד עם תוצרים נוספים, מ-23 ביולי בתערוכת הבוגרים של תילתן. רחוב העצמאות 65, קמפוס הנמל, חיפה. הכניסה חינם.
>> כמו בג'ירף: איך מכינים בבית מנה מלזית?
>> הגלידריות החדשות והמבטיחות של תל אביב