"אודי גינדי בשרים" הוא מפעל בוטיק לבשר כשר, בעל ותק וניסיון רב שנים. המפעל מתמחה בייצור ובשיווק של בשר כשר, טרי ומשובח מכל הסוגים, תוך הקפדה על האיכות הגבוהה ביותר. נתחי הבשר נבחרים אחד אחד, מעדרים מקומיים, ומשווקים ללקוח כשהם נקיים, ארוזים ומוכנים לבישול מידי. המפעל שוכן בראשון לציון, נמצא בבעלותו ובהנהלתו של אודי גינדי, כשבין לקוחותיו הנאמנים תוכלו למצוא בתי מלון רבים ושפים מובילים
סיפור קצר על האיש והבשר
ראשית דרכו של מפעל הבשר המצליח החלה לפני שנים רבות, כשאודי גינדי הצעיר החליט להצטרף לעסק המשפחתי ולחבור לאביו, שניהל את מפעל הבשרים. עד מהרה, גילה אודי את אהבתו הגדולה לטעם הנפלא של בשר איכותי, ובמקביל, את כישרונו בייצור ובשיבוח בשר.
אחרי שזיהה כי הביקוש לבשר איכותי גדול מאוד, ושמסביבו ישנם עוד רבים אחרים המגדירים עצמם כחובבי בשר משובח, החליט לאמץ את התחום הנישתי ולצאת לדרך עצמאית עם עסק משלו לבשר בוטיק, הנושא את טעמו הייחודי ובו נעשית הקפדה על כל הפרטים ההופכים בשר טוב - לבשר מצוין.
ממחסן קטן לבוטיק גדול
"אודי גינדי בשרים", נפתח לראשונה ב-1992, ובתחילה פעל כאטליז בוטיק קטן לבשרים איכותיים, אי שם בתוך מחסן צפוף בשכונת התקווה. אך עד מהרה, לאחר שהשמועות על הבשר המשובח החלו לגלוש החוצה, האטליז הקטן הלך והתרחב, עד שהפך למפעל בוטיק גדול הזוכה למוניטין אמין ואיכותי. ב-2011, נפתח המפעל בראשון לציון, שם פועל העסק עד היום.
כיום, 23 שנה אחרי שיצא לדרך עצמאית, "אודי גינדי בשרים" מייצר ומשווק מגוון רחב של בשרי בוטיק פרימיום כשרים וטריים, העוברים תהליך טיפול ואריזה מוקפד ביותר. כל נתח ארוז באריזת ואקום סטרילית בתוך שמירה על היגיינה מירבית. המוצרים משווקים בין היתר לבתי מלון מפוארים ולמסעדות יוקרה של השפים הגדולים בישראל. בנוסף, משמש גינדי כאטליז בוטיק המשווק בשרים משובחים למגזר הפרטי, לבשלנים ולחובבי בשר ואוכל טוב.
למרות שהלך והתרחב עם השנים, המפעל ואנשיו ממשיכים לשמר את היחס האישי, המקצועיות והשירות המצוין שאפיינו את גינדי עוד בימיו כאטליז בוטיק, ולקוחותיו נהנים משירות משלוחים מהיר ואמין – עד הבית.
מפעל אודי גינדי בשרים, רח' אליהו איתן 20, אזה"ת ראשל"צ 03-6885587